Zoek
Sluit dit zoekvak.

JeBroer en The Darkraver komen met kerst café het Raadhuis onveilig maken

JeBroer en The Darkraver komen met kerst café het Raadhuis onveilig maken
Foto: Wikipedia CC0

Met kerst pakt café ’t Raadhuis traditioneel groots uit. Ook dit jaar heeft het café een blik met topartiesten opengetrokken om het publiek in hogere sferen te brengen. Zo komen onder andere JeBroer en The Darkraver om de tent op z’n kop te zetten.

Op Kerstavond zullen Dansado en de Feestneger (bekend van Beach Event Son 2017) en PartyfrieX (bekend van ‘Meter Bier’ samen met DJ Geert Verschuren) optreden onder begeleiding van DJ Alex. Op eerste kerstdag komen Sub Zero Project (onder hardstyle fans bekend van de hit The Project), NSCLT en de Sonse DJ Rey-Jacked langs met beukende beats. Tweede kerstdag zal niemand minder dan JeBroer (bekend van de hits ‘Kind Van De Duivel’ en ‘Engeltje’) het café op haar grondvesten doen schudden, samen met Dr. Rude en Feest DJ Barry. Op derde kerstdag komt The Darkraver weer een keer langs (al tweemaal opgetreden in ’t Raadhuis, evenals op Beach Event Son 2017), naast de Gebroeders Scooter. In de nieuwjaarsnacht staat Ruthless achter de draaitafels (bekend van de samenwerking met LNY TNZ), evenals Maximize en Rey-Jacked.

Kaartjes voor deze avonden zijn verkrijgbaar bij café ’t Raadhuis. Voor 35 euro is ook een passe-partout verkrijgbaar, die toegang geeft tot alle vijf de avonden. Minimumleeftijd voor de avonden is 18 jaar met controle aan de deur.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play