Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jeffrey Halford and the Healers betreden Lazy Sonnie Afternoon podium

Jeffrey Halford and the Healers betreden Lazy Sonnie Afternoon podium
Foto: Lazy Sonnie Afternoon

Na een zeer geslaagd full electric Lazy Sonnie Afternoon Festival op 3 september vervolgt Lazy Sonnie Afternoon op 1 oktober het maandelijkse akoestisch live podium.

Met als hoofdact Jeffrey Halford and the Healers uit de USA en als supportact de 3 Vraagtekens uit ons eigen Son en Breugel. Met beide optredens beloofd het wederom een mooi luisterevenement te worden.

Jeffrey Halford and the Healers

Jeffrey Halford is singer/songwriter en gitarist, afkomstig uit California. Halford blijkt een meester te zijn in het maken van uiterst effectieve muziek. Het gaat hierbij altijd om de melodie en niet om de hoeveelheid noten die gezongen of gespeeld worden. Tijdens een vorige bezoek van Halford aan Nederland vorig jaar stond zijn cd “Rainmaker” centraal. Inmiddels is er een nieuwe CD uit, genaamd, “Lo Fi Dreams”. De titel verwijst naar de belegen instrumenten en buizenversterkers waarvan Halford en zijn Healers, bassist Bill Macbeath en multi-instrumentalist/producer Adam Rossi, gebruik maakten. De liedjes op deze cd zijn “gedrenkt in een bedje van Americana, geïnjecteerd met invloeden uit de blues, soul, folk, country en rock”.

De 3 Vraagtekens

Deze Sonse formatie behoeft nauwelijks introductie. Een feestband van huis uit. In totale bezetting met zes personen zetten ze akoestisch de boel op zijn kop bij iedere gelegenheid. Nu hebben ze de uitdaging aangenomen om voor de Lazy Sonnie Afternoon een voorprogramma te brengen met mooie luisterliedjes. Om daarmee ook meteen de persoonlijke zangkwaliteiten aan te tonen. De 3 Vraagtekens zijn (bijna) in volle bezetting aanwezig: Maikel van Hak op cajon, Ted Swinkels op gitaar, Franklin van den Tillaart op gitaar, Carel Sarton op gitaar en mondharmonica en Ronald Boot op staande bas.

Aanvang/toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.
  • De zaal is vanaf 15.00 uur open.
  • De toegang is gratis maar tijdens het optredenvragen wij om een vrijwillige bijdrage in de tip jar. Wij hopen uiteraard op een gulle gift om deze unieke middagen ook in de toekomst mogelijk te maken.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Website

Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op de website aanmelden. Tot ziens op zondag 1 oktober in Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play