Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jongerencentrum Oase bestaat 60 jaar

Jongerencentrum Oase bestaat 60 jaar
Foto: Ons Son en Breugel

In het jaar 1958 is de KWJ opgericht, later JC ’t Krutje genoemd of zoals nu in de volksmond jongerencentrum Oase. 2018 is daarom een bijzondere jaar waarin Oase 60 jaar bestaat.

60 jaar jeugd- en jongerenwerk met de inzet van honderden vrijwilligers, die allen op eigen wijze hun steentje hebben bijgedragen, waardoor het jongerencentrum tot op de dag van vandaag nog steeds bestaansrecht heeft. Hier zijn ze trots op en dit willen ze vieren met iedereen die in de afgelopen 60 jaar betrokken is geweest bij de K.W.J., K.A.J, ’t Krutje, de Kluivelanders, de Dommelsoppers of Oase. Samen herinneringen ophalen en gezellig kletsen over vroeger en nu, onder het genot van een hapje, een drankje en de nodige entertainment. Het 60-jarig bestaan wordt gevierd op zaterdag 26 mei aanstaande van 20:00 uur tot 01:00 uur in het gebouw van jongerencentrum Oase aan de Dommelstraat 10A. Aanmelden voor deze avond is wenselijk maar niet noodzakelijk, het kan via info@jc-oase.nl.

De organisatie hoopt jou/jullie van harte welkom te mogen heten. Voor vragen of opmerkingen zijn zij bereiken via info@jc-oase.nl of via 06-52522825. Voor meer informatie over deze avond kun je terecht op www.jc-oase.nl.

Neem dan contact met ons.