Search
Close this search box.

Jongerencentrum Oase heeft een nieuw jasje gekregen

De muren van het vernieuwde jongerencentrum Oase
Foto: Ons Son en Breugel

Jongerencentrum Oase heeft door de maatregelen lang de deuren gesloten moeten houden voor activiteiten, maar vrijwilligers hebben niet stilgezeten.

De tijd is gebruikt om de Oase te transformeren. Er is geverfd en zijn de muren behangen met een steenstructuur. In het behang zitten ook visuele elementen om het gebouw meer diepte te geven. Bij de dansvloer is nieuwe apparatuur toegevoegd om weer knalfeesten te kunnen organiseren voor de jeugd van Son en Breugel. Er zijn meer lampen opgehangen die geprogrammeerd zijn voor een kleurrijke show. De extra speakers zorgen voor een voller geluid. Ook is het assortiment met hippe drankjes uitgebreid.

Er zijn nog meer plannen om jongerencentrum Oase toekomstbestendig te maken. Zo willen de vrijwilligers de discotheek aan gaan pakken en moeten er leuke themafeesten georganiseerd gaan worden in samenwerking met WO Events. Als de coronamaatregelen het toelaten kunnen mensen zelf komen kijken in het vernieuwde jongerencentrum. Tijdens de eerste week van de 2021 editie van de Avond Wandel 4-Daagse zal de route langs de Oase gaan, waardoor je wellicht al een glimp op kan vangen.