Zoek
Sluit dit zoekvak.

Judith Keijzers-Verschelling voorgedragen als burgemeester Oirschot

Foto: Wikipedia

Judith Keijzers-Verschelling is nu nog wethouder in Waalwijk, maar is door de gemeenteraad als beoogd burgemeester van Oirschot voorgedragen.

Judith Keijzers-Verschelling (38) woont nog ‘gewoon’ in Son en Breugel met haar partner en twee zoons, maar als het een beetje mee zit mag ze binnenkort een verhuiswagen bestellen aldus het Eindhovens Dagblad. De oud-wethouder van onze gemeente werd vanavond door de gemeenteraad van de gemeente Oirschot als beste kandidaat bestempeld voor het burgemeesterschap.

In 2000 is Judith Keijzers-Verschelling in Son en Breugel komen wonen na haar studie Fiscaal Recht in Tilburg. In 2006 is zij wethouder geweest in Son en Breugel voor het CDA, een partij waar zij sinds haar middelbare schooltijd al lid van is. Sinds 2010 is zij geen wethouder meer in Son en Breugel, maar ging in 2011 aan de slag gegaan voor de Provinciale Staten. Momenteel is Keijzers-Verschelling nog wethouder in Waalwijk, een positie die zij sinds mei 2014 bekleed.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play