Zoek
Sluit dit zoekvak.

Heb jij jouw kaarten voor de ondernemersavond al besteld?

Ondernemer van het Jaar
Foto: Lions Club Son en Breugel e.o.

Op zaterdag 20 januari 2018 worden de winnaars van de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2017 in Son en Breugel bekendgemaakt. Traditiegetrouw gebeurt dit tijdens een groot feest in de feesttent op het Kerkplein in Son en jij kunt daarbij zijn.

De kanshebbers voor Ekkersrijt zijn: de familie Prijt van De Donjon, Wim Huijbregts van Human Total Care en Pieter en Lydia Foolen van Foolen Audio & Light. In Son en Breugel maken Wendy Bekkers en Olaf Pigmans van Wens Reclame (voor- heen: Wens Creatie), Martony Gevers van Feestcafé De Bongerd en Arjen Brand en Danny Aarts van SonSport Active Centre kans op de felbegeerde titel. De Rabobank heeft de starter van het jaar gekozen, maar welk bedrijf dat is, blijft nog even geheim. Tijdens de feestavond maakt de jury de definitieve winnaars bekend.

Talloze ondernemers en relaties hebben zich al aangemeld om deze feestelijke avond bij te wonen. Er is nog een aantal kaarten beschikbaar; kom ook genieten van een aantrekkelijk, feestelijk programma met kansrijke mogelijkheden om op vernieuwende wijze de verbinding aan te gaan met andere ondernemers. Je kunt naar hartenlust genieten van een excellent diner met passende drankjes en na het diner uitgebreid swingen en contacten leggen, onder het genot van een drankje.

De entreeprijs bedraagt 80 euro per persoon, all-in. Je kunt ook een tafel voor acht personen reserveren voor 625 euro, of een tafel voor tien personen voor 750 euro. De netto-opbrengst van de ondernemersavond is bestemd voor lokale goede doelen. Het belooft een avond te worden waar je zeker nog vaak aan zult terugdenken.

Plaats jouw bestelling via www.ondernemervhjaar.nl, stuur een e-mail naar info@ondernemervhjaar.nl of bel 06 – 493 911 14. Je krijgt de kaarten dan nog voor de feestavond thuisgestuurd.