Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaartverkoop Maestro van start

Foto: Harmonie Pro Honore et Virtute

Op 10 juni gaan zes bekende dorpsgenoten de strijd aan om de titel Maestro Son en Breugel 2017.

Het gezelschap, bestaande uit Leon Spierings, Kristel Pols-Engel, Rob Verschuren, Tom van den Nieuwenhuizen, Nell van Doleweerd en Pieter Egmond, zal zich inzetten om op zo goed mogelijke wijze leiding te geven aan de muzikale trots van Son en Breugel, het Harmonieorkest van Pro Honore et Virtute.

Inmiddels hebben de kandidaat Maestro’s kennis gemaakt met het orkest en zijn ze druk aan het oefenen om een goede indruk op het podium achter te laten. Het concert zal plaatsvinden in de zaal van Café Restaurant De Zwaan en begint om 20.00 uur.

De kaartverkoop is van start gegaan. Er zijn staanplaatsen van € 10.00 en zitplaatsen van € 12,50 beschikbaar. De kaarten zijn te koop bij restaurant De Zwaan en cafetaria Spierings. Dit unieke evenement mag u niet missen, dus wees er snel bij, want de kaartverkoop gaat hard.

Mocht je nog vragen hebben, kijk dan op www.phev.nl/maestro of de facebookpagina https://www.facebook.com/harmonie.phev. Je kunt ook contact opnemen via maestro@phev.nl.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


Lees meer over harmonie Pro Honore et Virtute


 Neem dan contact met ons op.