Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaz Lux en Elysian betreden podium Lazy Sonnie Afternoon

Foto:

Vanaf 4 september gaat Lazy Sonnie Afternoon, elke eerste zondag van de maand, weer los. Het belooft ook dit seizoen maandelijks weer een bijzonder en verrassend muzikaal podium te worden waar we jullie graag terug zien.

Op zondag 4 september trappen we het nieuwe seizoen af met Kaz Lux en Elysian. Na het succesvolle festival in juli waar 400 muziekliefhebbers op het grasveld genoten van de optredens, nu weer in de vertrouwde sfeervolle Kapelzaal.

Kaz Lux

Deze muzieklegende is al jaren actief in rhythm & blues, funk en soulmuziek. Door de Nederlandse muziekpers werd hij ooit uitgeroepen tot de beste zanger van ons land van de 20e eeuw. Met zijn karakteristieke, eigen stemgeluid maakte hij vooral furore met de topformatie Brainbox en later ook als solozanger. Brainbox had met Kaz Lux grote hits als “Down Man” en “Dark Rose”. Lux speelde met grote muzikanten als de gitaristen Jan Akkerman, Rudy de Queljoe en bassist Cyriel Havermans.

Kaz Lux
Foto: Lazy Sonnie Afternoon

Elysian

De driekoppige Eindhovense band Elysian ( opgericht in 2014) maakt muziek met passie en gevoel. Laat je verrassen door muziek met een volle sound. Diversiteit staat centraal.

Elysian
Foto: Lazy Sonnie Afternoon

Aanvang

Lazy Sonnie Afternoon begint zoals gewoonlijk om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf 15.00 uur open. Dus wandel na de Jaarmarkt gerust door naar de Kapelzaal van La Sonnerie en sluit de dag daar muzikaal en culinair af .

De toegang is gratis maar omdat er kosten worden gemaakt om u een unieke muzikale middag te bezorgen is een vrijwillige bijdrage in de tip jar meer dan welkom.

De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden. Meer informatie over Lazy Sonnie Afternoon, het programma en de muzikanten op onze website www.lazysonnieafternoon.nl. Hier vind je ook informatie om vriend of sponsor te worden. Tot ziens op 4 september in La Sonnerie in Son en Breugel.


Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon


Dit is een persbericht. Zelf ook een advertorial, redactioneel stuk of persbericht plaatsen op Ons Son en Breugel? Neem contact met ons op.