Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maak kennis met muziekopleiding van de harmonie via gratis proeflessen

Foto: Ons Son en Breugel

Lijkt het jou leuk om een muziekinstrument te bespelen? Op dinsdagavond 17 april organiseert Harmonie Pro Honore et Virtute een kennismakingsavond voor iedereen die geïnteresseerd is in het bespelen van een muziekinstrument.

Tijdens deze avond kun je alle instrumenten waar we les op geven binnen de harmonie uitproberen. De avond zetten we op voor de kinderen van de basisscholen die zich hebben ingeschreven voor muzieklessen via Sjors Creatief, maar ook alle andere belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom. De harmonie geeft diverse workshops op dwarsfluit, blokfluit, klarinet, hobo, saxofoon, trompet, hoorn, bariton, trombone en slagwerk. De professionele docenten en enkele jeugdleden gaan je begeleiden op de verschillende instrumenten, laten zien hoe je deze bespeelt en laten horen hoe je er geluid uit krijgt. Op deze manier maak je op één avond kennis met een groot aantal instrumenten.

Want zeg nu zelf, een goede keuze maken voor het juiste instrument is makkelijker wanneer je alles eerst een keer gehoord en geprobeerd hebt. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, kunnen we een gratis proefles inplannen op het door jou gekozen instrument. Verschillende muzikanten van Pro Honore et Virtute zijn deze avond ook aanwezig om uitleg te geven over de muziekopleiding en wat er allemaal bij komt kijken.

Natuurlijk zijn niet alleen kinderen maar ook volwassenen die een instrument willen leren spelen van harte welkom. De open avond zal gehouden worden op dinsdag 17 april van 19:00 tot 20:00 uur in het Vestzaktheater in Son en Breugel. Vooraf aanmelden is niet nodig. Mocht je meer informatie wensen, neem dan contact op via opleidingen@phev.nl, of kijk op de site www.phev.nl bij opleidingen.

Neem dan contact met ons.