Search
Close this search box.

Kernteam Samenloop gaat op reis naar een nieuwe bestemming

Vijver Europalaan Son met de Blauwe Reijger
Foto: Ons Son en Breugel

Op maandag 3 mei heeft het voormalig kernteam van Samenloop Son en Breugel haar commissieleden, teamcaptains, sponsoren en ambassadeurs ingelicht over het resultaat van hun bezinningsperiode.

Patrick Wijns: “In onze laatste vergadering overheerste het gevoel dat de ontstane situatie voornamelijk onze (oud)kankerpatiënten hard heeft geraakt. Ook de teams die zich met hart en ziel hebben ingezet om geld in te zamelen voor KWF en ons te helpen om een fantastisch evenement te organiseren, willen we niet in de kou laten staan. We hebben als kernteam een unaniem en belangrijk besluit genomen om ons de komende tijd te richten op de organisatie van een indrukwekkend nieuw evenement voor jong en oud met voor ieder wat wils, met kanker als centrale thema.”

De komende maanden worden gebruikt om een nieuw programma samen te stellen. Om in de huidige corona termen te blijven: deze reis is onverwachts geannuleerd, de organisatie gaat op zoek naar een nieuwe bestemming. Het doel van de reis blijft wel hetzelfde: aandacht, bewustwording en bespreekbaar maken van kanker door geld in te zamelen voor het goede doel. Maar vooral ook om de (oud)kankerpatiënten te omarmen, te steunen en een hart onder de riem te steken in saamhorigheid. De teams, sponsoren en ambassadeurs betrekken ze bij de bestemming van deze nieuwe reis.

Het kernteam heeft vertrouwen in het creatieve, organisatorische en empathische vermogen van Son en Breugel. Samen met oude en nieuwe vrijwilligers(organisaties) willen we in 2022 een fantastisch statement maken. Wie doet er mee?

Belangstellenden kunnen zich schriftelijk of persoonlijk melden via samenvoorhoopsonenbreugel@gmail.com of bij een van de kernteamleden.