Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kerstpakkettenactie: 184 pakketten voor dorpsgenoten in nood

Draag je steentje bij voor minder bedeelden tijdens de kerstpakkettenactie
Foto: Gezamelijke kerken Son en Breugel

Vorige week heeft stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel met hulp van alle vrijwilligers (coördinatoren, inpakkers en bezorgers) weer 184 pakketten ingepakt en bezorgd bij mensen in onze gemeente die moeite hebben om de ‘eindjes aan elkaar te knopen‘.

Zonder de hulp van de vrijwilligers, de sponsoren en alle mensen uit Son en Breugel die boodschappen hebben gebracht en geld hebben gegeven, was dat nooit gelukt.

Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel bedankt de Lions voor hun gulle gift, waardoor zij een extraatje in de vorm van een cadeaubon in de pakketten konden doen. Dit jaar kregen ze ook een mooie cheque van stichting H@P, bij Vrouw Actief werd voor hen gecollecteerd en dankzij Mark Thunnissen konden ze alle pakketten voorzien van ragoutbakjes en ragout. Plus Marcel en Jeannette Verhoeven heeft de boodschappen bezorgd en de kerstbroden geleverd.

Hierdoor is de Kerstpakkettenactie echt een actie van het hele dorp ‘voor mensen door mensen’ geworden. Alles wat overgebleven is, heeft de organisatie naar de Voedselbank in Best gebracht. Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel kijkt terug op een succesvolle actie.