Search
Close this search box.

Kerstpakkettenactie 2023, “een actie voor mensen door mensen”

Draag je steentje bij voor minder bedeelden tijdens de kerstpakkettenactie
Foto: Gezamelijke kerken Son en Breugel

De Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel organiseert ook dit jaar weer de Kerstpakkettenactie voor mensen in onze gemeente die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Wil jij ook jouw steentje bijdragen en iemand anders een plezier doen?

Je kunt jouw kerstpakket of losse producten afgeven bij de Protestantse kerk. Denk bijvoorbeeld aan filterkoffie, thee, vruchten op sap, bonbons, lekkers voor kinderen of andere producten. Waarmee zou jij zelf graag verrast willen worden?

Let je wel op de uiterste houdbaarheidsdatum? Producten die over deze datum zijn worden niet in de pakketten geplaatst, evenals producten die geassocieerd worden met Sinterklaas of producten die alcohol bevatten.

De vrijwilligers van de Kerstpakkettenactie zorgen ervoor dat jouw gift terechtkomt bij diegenen die dat goed kunnen gebruiken. De pakketten worden met veel zorg samengesteld en er wordt gelet op de samenstelling van het betreffende gezin.

Jouww financiële gift wordt zeker ook gewaardeerd, zodat er iets extra’s kan worden gekocht als aanvulling op de ingeleverde artikelen. Je kunt jouw gift storten op onze bankrekening onder vermelding van bijdrage Kerstpakkettenactie: NL 80 RABO 0198634439 ten name van Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel

Waar kun je terecht?

Vanaf 11 tot en met 21 december kun je jouw pakketten of financiële gift afgeven bij de Protestantse kerk aan de Zandstraat 26 in Son. Openingstijden:

  • 11 tot en met 16 december van 10.00 – 12.00 uur
  • 18 tot en met 20 december van 9:30-16:00 uur
  • 21 december van 9:30-12:00 uur

Voor informatie kun je ook terecht op onze website: www.kerstpakkettenactiesonenbreugel.nl en onze facebookpagina: Kerstpakkettenactie Son en Breugel. Hartelijk dank namens de Stichting Kerstpakkettenactie Son en Breugel.