Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kijk Mij Nou Band viert groot feest met muziek en ijs

Al twaalf jaar vormen de kiosk en ook het Dommelbalkon het podium voor tal van activiteiten voor plaatselijke en regionale gezelschappen.
Foto: Ons Son en Breugel

Groot feest vandaag bij de kiosk. Voor de tiende jaar op rij gaf de Kijk Mij Nou Band een leuk optreden.

Onder begeleiding van Annelies Hilgerdenaar op zang, Rob Hilgerdenaar op drums en Benjo Plandsoen op gitaar traden de leerlingen van de Emiliusschool vandaag op om de vakantie in de luiden. Ook de jongste groep, onder leiding van Erik van de Ven, gaf acte de presence op de kiosk. Het optreden in de kiosk wordt ieder jaar gevierd, een traditie dat ze al tien jaar vol weten te houden.

Het optreden trok veel bekijks van ouders, begeleiders en muziekliefhebbers. Zij konden luisteren naar een repertoire vol Nederlandse meezingers van onder andere Nick en Simon en Kinderen Voor Kinderen. De BACK-commissie, die de evenementen op de kiosk en Dommelbalkon in goede banen leidt, kwam ook langs met een heerlijk ijsje van La Toscana voor de heugelijke gebeurtenis.

De Kijk Mij Nou Band is een muziekgroep, samengesteld uit leerlingen van de Emiliusschool in Son, een instituut voor meervoudig gehandicapte jongeren. De band is een aantal jaren geleden opgericht met de achterliggende gedachte, dat het niet alleen leuk moet zijn om met muziek bezig te zijn, maar dat daarnaast nog aan allerlei andere doelen gewerkt kan worden. Het jaarlijkse concert in de kiosk vlak voor de grote vakantie vormt toch elke keer wel weer het hoogtepunt van de Kijk Mijn Nou Band.

Wil je meer foto’s zien? Klik bovenaan op ‘fotoserie’ om meer foto’s te bekijken.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play