Kom naar de voorleesmiddag tijdens de Dag van de Mini Bieb

Anneliek van der Heijden met een boek in haar hand bij haar minibieb in 't zand
Foto: Anneliek van der Heijden
Nieuws

Op zaterdag 19 september is het landelijke Mini Bieb dag. Er worden dan op diverse locaties in het hele land activiteiten georganiseerd zoals voorlezen en boeken ruilen. Op www.dagvandeminibieb.nl zie je waar bij jou in de buurt een mini bieb meedoet.

22 augustus opende Anneliek van der Heijden haar MiniBieb ByAnneliek in ’t Zand. Zij organiseert op zaterdag 19 september van 13:00 tot 16:00 uur een leuke activiteit voor alle basisschoolkinderen in Son en Breugel. Zij zal om 13:00 uur, 14:00 uur en 15:00 uur voorlezen aan basisschoolkinderen uit kinderboeken uit haar eigen boekenkast of uit een zelf meegebracht boek door de kinderen. Een ontspannen middag waarin de kinderen andere kinderen ontmoeten en luisteren naar verhalen.

Daarnaast ben je van harte welkom om kinderboeken te komen ruilen. Mocht je niet kunnen komen en heb je wel een boekenplank vol met kinderboeken die nog een goede bestemming zoeken, dan kun je ze uiteraard komen afgeven bij Anneliek aan de Heivlinderlaan 9 in Son.
Het is een leuke zaterdagmiddag besteding waarin kinderen elkaar ontmoeten via de verhalen die worden voorgelezen. Kim en Demi, haar dochters, zijn gastvrouw en zorgen voor een drankje en iets lekkers voor de kinderen.

Post article

Post article