Search
Close this search box.

Komende weken diverse activiteiten in de kiosk

Komende weken diverse activiteiten in de kiosk
Foto: Valleikoor

Er valt de komende weken weer genoeg te beleven in de kiosk op het Kerkplein in Son.

Donderdag 21 juni van 14:00 uur tot 16:00 uur: Seniorenorkest Nuenen

Op donderdag 21 juni aanstaande treedt het Seniorenorkest Nuenen van 14:00 uur tot 16:00 uur op. De muzikanten brengen een aantal nummers uit hun gevarieerde repertoire. Het orkest is opgericht in 1987 en bestaat dus al 30 jaar. De muzikanten treden voornamelijk op in verzorgingstehuizen onder het motto “Onze hobby is uw luisterplezier”. Het orkest was al een paar keer eerder te gast op de kiosk.

Zondag 24 juni van 14:00 uur tot 16:00 uur: het Valleikoor

Het Valleikoor is een gemengd koor uit Wageningen dat gezellige luister- en meezingliedjes ten gehore brengt. Het koor brengt voornamelijk Nederlands repertoire en treedt regelmatig op in de regio Wageningen/Arnhem. Een recent bijzonder optreden vond plaats op 4 mei op verzoek van de gemeente Wageningen tijdens de expositie in de Grote Kerk over oorlog en verzet in Wageningen 1940-1945.

Donderdag 28 juni van 20:00 uur tot 21:30 uur: Poco Loco

Op donderdagavond 28 juni staat er een optreden gepland van de band Poco Loco uit Valkenswaard. Poco Loco is een swingend orkest dat hoofdzakelijk Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek speelt. Het orkest bestaat uit 23 muzikanten (blazers en een ritmesectie) en staat onder leiding van dirigent Stef Bazelmans. Poco Loco is een veel gevraagd orkest dat regelmatig optreedt bij grote evenementen in binnen- en buitenland, bij feesten, open dagen, terrasconcerten etc.

Voor alle optredens geldt, dat ze alleen doorgaan met goede weersomstandigheden. De toegang is gratis.