Zoek
Sluit dit zoekvak.

Krutjesgat zoekt Sons talent voor zittingsavond 2020

Zittingsavond 2019: verandering van spijs doet eten
Foto: Ons Son en Breugel

Heb jij het in je om voor een groot publiek te entertainen en wil je dit laten zien tijdens de jaarlijkse zittingsavond? Dan is dit je kans.

Zoals elk jaar gaat ook carnaval niet voorbij zonder de zogenoemde zittingsavonden. Maar zonder optredens kunnen die avonden natuurlijk niet plaatsvinden. Daarom is carnavalsvereniging De Krutjesrapers op zoek naar talent. Kun jij entertainen op het gebied van zang, dans, cabaret of tonpraten dan ben jij misschien wel de volgende die mag optreden.

Op woensdag 2 oktober om 20:00 uur organiseert carnavalsvereniging De Krutjesrapers een inloopavond in de grote zaal van café restaurant de Zwaan voor iedereen die in aanmerking wil komen om bij de komende carnavalseditie op de planken te staan. Aanmelden voor deze avond is niet nodig.

Mocht je deze avond niet kunnen bezoeken maar wel heel graag laten zien wat je kan? Dan kun je contact opnemen met Patrick Wijns van de commissie zittingsavonden via email: p.wijns@upcmail.nl maar ook bellen op appen is mogelijk via: 06 – 10 54 81 19.

Wil je alvast in de stemming komen? Lees dan ook ons verhaal over de zittingsavond van afgelopen jaar.