Search
Close this search box.

La Sonnerie benoemd tot hofleverancier de Krutjesrapers

La Sonnerie benoemd tot hofleverancier de Krutjesrapers
Foto: Ons Son en Breugel

Tijdens de laatste zittingsavond is hotel La Sonnerie door carnavalsvereniging de Krutjesrapers benoemd tot hofleverancier.

Al 25 jaar is hotel La Sonnerie, opgericht door Wim en Annie van de Loo, in Son en Breugel een begrip. Door de jaren heen hebben zij een nauwe band met carnavalsvereniging de Krutjesrapers opgebouwd en stellen zich dienstbaar op voor de vereniging en het carnaval. Zo maakt de keuken van La Sonnerie ieder jaar soep dat de optochtcommissie uit komt delen bij de wagenbouwers, dient het hotel als honk voor de tonpraters om samen te werken aan hun acts, worden try-outs voor vrienden en familie daar georganiseerd om de buut voor de zittingsavond te proberen, verzorgen zij de vergaderingen van de carnavalsvereniging, mochten de Krutjesrapers enkele jaren geleden het 11-11 bal daar vieren en bieden zij ieder jaar de prins de bruidssuite aan tijdens carnaval.

In navolging van café restaurant de Zwaan en Audio Light & Audio (die de prijs in 2012 voor voor het eerst mochten ontvangen) is hotel La Sonnerie benoemd tot hofleverancier van carnavalsvereniging de Krutjesrapers. Oprichtster Annie van de Loo, Hans en Arianne van de Loo en Addy en Marianne van den Hurk kwamen de prijs in ontvangst nemen en kregen de bijzondere trofee van glas uit handen van voorzitter Jasper van Zuuren.