Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laat je innerlijke Duitser gaan tijdens het Bierfest van café het Raadhuis

Foto: Café het Raadhuis

12, 13 en 14 oktober brengt café het Raadhuis Son en Breugel in Duitse sferen tijdens het Bierfest, met onder andere een biercantus en live voetbal.

Nu het zomerse weer er bijna op zit en de meeste van ons het werk of de school weer gevonden hebben is het tijd om ons te verheugen op de volgende reden om met elkaar te genieten van een aantal heerlijke goudgele pretcilinders. Hoewel de maand september pas in de beginfase zit kunnen zij al niet meer wachten op de volgende maand. Oktober, de maand waarin we allemaal de Duitser in onszelf naar boven kunnen laten komen. Echter is dat ook de maand waarin wij stil willen staan bij het driejarig jubileum van het café.

Ze zijn dus ook zeker niet van plan om deze prachtige maand zomaar voorbij te laten gaan. Daarom presenteren zij met trots ‘Het Bierfest’. Op 12, 13 en 14 oktober zal cafe het Raadhuis omgetoverd worden tot een heus ‘Mini MegaPark’. Dat zal voor de Mallorca-gangers onder ons als (schlager)muziek in de oren klinken.

Op vrijdagavond trappen ze af met een welbekende biercantus, verdere informatie hierover volgt snel. Op zaterdagavond kunnen bezoekers in het café onze nationale voetbalhelden aanmoedigen die het die avond opnemen tegen de oosterburen voor de Nations League. Na de wedstrijd zullen ze nog lang meedeinen met menig Duitse schlager-liederen. En als ze zondag, met een lichte kater, de Sonse sportvelden afstappen zal het bier in het café al klaar staan om het weekend af te sluiten met Super Sunday.

Dus zorg voor die tijd dat je Megapark shirt klaar hangt en je genoeg ruimte in je lichaam hebt om de ene na de andere pul achterover te slaan. Met jullie gezelschap willen ze er een onvergetelijk weekend van maken.