Laatste kans om in te schrijven voor Ons Dorp Kwist

Deelnemers aan Ons Dorp Kwist achter hun laptops
Foto: Ons Son en Breugel

Wie zich in wil schrijven als groot- of als klein team voor Ons Dorp Kwist moet snel zijn: de inschrijving sluit op 15 september.

Een veelgehoorde opmerking richting de organisatie was dat het veel vragen en opdrachten zijn als je met een kleiner team meedoet. De commissie heeft deze feedback ter harte genomen. Daarom kondigde de organisatie in maart van dit jaar groots aan te komen met twee quizen.

Grote- en kleine quiz

Naast de reguliere quiz, die we al jaren kennen, is er dit jaar ook een kleine quiz. De kleine quiz bevat minder vragen, waardoor deze voor de teams met minder personen ook prima te doen zal zijn. Waar de grote quiz bestaat uit tien vragen per categorie, zal de kleine quiz zes vragen per categorie bevatten. De kleine quiz is bedoeld voor teams tot ongeveer vijftien personen.

De categorieën zijn hetzelfde, het zijn enkel minder vragen. Ook de doe-opdrachten zullen zowel in de kleine als grote quiz voorbij komen. Wel zullen de geheime opdracht en de categorie “Op pad” in beide quizzen volledig moeten worden uitgevoerd.

Geen kleine prijzen

Twee quizzen betekent ook twee keer prijzengeld. Voor beide quizzen zal de hoofdprijs 300 euro zijn. De tweede plek levert 200 euro op en de derde plek 100 euro. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op de feestavond op zaterdag 22 oktober. Zorg dat je deze datum ook al in je agenda noteert.

Het inschrijfgeld voor zowel de kleine als de grote quiz bedraagt 30 euro per team. De inschrijving voor Ons Dorp Kwist via www.onsdorpkwist.nl stopt op 15 september en is definitief na betaling van het inschrijfgeld.

Post article

Post article