Laatste mogelijkheid om in te schrijven voor het zomerspektakel

Zomerspektakel JC Oase
Foto: Lianne van Aspert
Nieuws

Inschrijven voor het zeskamp van het zomerspektakel kan nog alleen deze week.

Dit jaar houdt Jongerencentrum Oase voor de zesde keer het Basisschool zomerspektakel op het Oranjeveld aan de Wilhelminalaan in Son. Om 14:00 uur start het zomerspektakel met de zeskamp voor de kinderen uit groep vijf tot en met acht. Zij gaan in groepjes van vijf of zes kinderen de strijd met elkaar aan op bijvoorbeeld de stormbaan, een bounce kussen en nog vele andere spectaculaire spellen en luchtkussens. Kinderen vrienden/vriendinnengroepjes kunnen zich hiervoor inschrijven tot 1 juli, deelname is gratis.

Het belooft een sportieve maar vooral gezellige middag te worden waarbij we kinderen zoveel mogelijk strijden tegen leeftijdsgenootjes. Aan het einde van de middag staan wordt de uitbeslag bekend gemaakt en heeft de organisatie een aantal leuke prijzen voor de winnaars. Voor dit middagprogramma maakt ieder team een eigen joker, deze kunnen ze tijdens een van de spellen inzetten en ook de leukste joker levert een prijs op. Aanmelden kan vanaf nu door een mail te sturen naar: zomerspektakel@jc-oase.nl. Ook voor de lagere groepen van de basisschool hebben we een groot speelpark klaar staan.

Voor de kinderen uit groep één tot en met vier staan er tussen 10:00 uur en 13:00 uur verschillende spelletjes en luchtkussens klaar. Verder kunnen de kinderen zich laten schminken en ze kunnen knutselen. Daarnaast is er gratis ranja te verkrijgen voor alle kinderen. De kinderen krijgen op het oranjeveld een spelkaart waarmee ze langs alle spellen kunnen gaan en waarmee ze ook nog een lekkere traktatie kunnen afhalen. Ook aan het ochtendprogramma is deelname gratis.

Mochten er ouders of tieners zijn die mee willen helpen tijdens deze dag, stuur dan een mail naar: zomerspektakel@jc-oase.nl. Alle hulp is zeer welkom. Voor meer informatie kan je kijken op www.jc-oase.nl. Jongerencentrum Oase hoopt iedereen 8 juli op het Oranjeveld te zien voor een sportieve maar vooral gezellige prestatie.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play

Post article

Post article