Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laatste weekend ’t Raadhuis wordt een knaller

Foto: Rutger van der Heijden

Het laatste weekend van John van Loef bij café ’t Raadhuis lijkt een knalfeest te worden.

Het feestweekend van ’t Raadhuis zal een feest van herkenning zijn voor de bezoekers die de afgelopen jaren het café bezocht hebben. Zo keren oud-medewerkers eenmalig terug en komen publiekslievelingen terug om nog eenmaal onder het toeziend oog van (oud-)eigenaar John van Loef een feestje te bouwen.

Lees ook

De gemeente heeft speciaal voor het feestweekend een ontheffing verleend om het feest extra lang te laten duren. Op vrijdag 21 augustus en zaterdag 22 augustus zal het café open zijn tot 04.00 uur. Op zondag 23 augustus duurt het feest tot 02.30 uur.

  • Vrijdag 21 augustus – Golden Oldies

John van Loef zal deze dag achter de draaitafel staan, vergezeld door Roel Engel, Menno van Hoek, Ivo Soetens en Tessa van der Aa die zorgen voor het drank. Meld je aan op Facebook.

  • Zaterdag 22 augustus – De laatste zaterdag

De laatste reguliere stapavond met muziek van DJ Geert, DJ Stanza, DJ Flow, DJ Sander en DJ Alex. Er is een speciale actie: shotje Coebergh Fristi voor 1 euro. Meld je aan op Facebook.

  • Zondag 23 augustus – Super Sunday – The Final Edition

De aller-, allerlaatste dag voor John van Loef met muziek van Geert Verschuren en zanger Bas. In de avond zal DJ Maus het stokje overnemen. De hele dag kost 3 Corona slechts 10 euro. Meld je aan op Facebook.