Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lampenlicht.nl opent unieke showroom op Ekkersrijt

Foto:

Na twee outletstores in Breda en Zaandam heeft Lampenlicht.nl nu gekozen voor een mega showroom van 2000 vierkante meter op Ekkersrijt. De online specialist op het gebied van lampen en verlichting, opent op woonboulevard Ekkersrijt  de winkel waar consumenten op een innovatieve manier door middel van het scannen van QR-codes kunnen shoppen.

Geen voorraad

De derde fysieke Nederlandse winkel van Lampenlicht.nl is een bijzondere. “We hebben geen voorraad in de winkel. Het is echt een showroom, waar mensen onze nieuwste producten kunnen komen bekijken en de medewerkers iedereen kunnen voorzien van sfeeradvies. Iets anders dus dan onze twee outletstores, waar we voornamelijk overvoorraad verkopen,” vertelt Edwin Westerdaal van lampenlicht.nl.

QR-code

Bij de zaak in Ekkersrijt hangen de producten op soort en kleur, waardoor er een cleane manier van winkelpresentatie ontstaat. Zo blijft de winkel overzichtelijk voor klanten. Bij elke productgroep hangen tv schermen met actuele productinformatie en aanvullende informatie: denk aan installatie en gebruikerstips, maar ook accessoire tips. “Er zijn tevens QR-codes bij de producten te vinden, die consumenten met hun telefoon kunnen scannen. Hiermee worden ze direct doorgelinkt naar de website om zo een bestelling te plaatsen, die de volgende dag dan gratis wordt thuisbezorgd.” Wie geen smartphone heeft kan gebruik maken van tablets in de winkel. De “ouderwetse” kassa is dan ook eigenlijk verdwenen.

Lampenlicht.nl

Lampenlicht.nl is dé online specialist op het gebied van lampen en sfeerverlichting en zijn de ambities nog altijd groot. Overigens zonder de consument uit het oog te verliezen, want die blijft in de schijnwerpers staan. Niet voor niets scoort lampenlicht.nl gemiddeld een 9 op de diverse reviewsites. Westerdaal: ,,Het aanbod moet altijd elke dag kloppen, de prijzen moeten scherp blijven en natuurlijk moet de klant dankzij de juiste hulp de perfecte sfeer in huis krijgen. Daar gaat het om!”

Vacatures

Ondanks dat de nieuwe vestiging van Lampenlicht.nl op Ekkersrijt innovatief is, kunnen zij de deuren niet open houden zonder personeel. Ze zijn daar naarstig naar op zoek. Wie geinteresseerd is in een baan in deze winkel, kan terecht op de website.