Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lazy Sonnie Afternoon een keer in de tuin van La Sonnerie te beleven

The Good Lovelies bij Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Lazy Sonnie Afternoon (aangeleverd)

Een Lazy Sonnie Afternoon op zondag 2 juni, anders dan jullie gewend zijn. Ze wijken voor een keer af van hun concept en verhuizen (bij goed weer) met het podium van de kapelzaal naar de sfeervolle kapeltuin van La Sonnerie.

Met kraampjes met overheerlijke BBQ-hapjes en muziek van het Canadees singer-songwriters-trio the Good Lovelies . Ze brengen als supportact het Duo Leaf Rapids mee bestaande uit Keri and Devin Latimer. Heerlijke muziek om je op mee te laten voeren op een zwoele lenteavond in juni.

The Good Lovelies

De uit Canada afkomstige Kerri Ough, Sue Passmore en Caroline Brooks zijn immens getalenteerde vocalisten en songwriters. Hun stemmen verweven zich moeiteloos in prachtige harmonieën, krachtig en puur, organisch en inspirerend.

Aan hun muzikale oorsprong in de folk-roots hebben ze een rijkdom aan stilistische achtergronden toegevoegd, variërend van een vleugje pop, roots, jazz tot zelfs hiphop. Maar hun geluid blijft herkenbaar, ook nu zij zich verder ontwikkelen in toegankelijke en door pop beïnvloedde folk. In 2007 verscheen hun eerste album welke meteen in de prijzen viel door het winnen van de prestigieuze Juno-award. Hun meest recente album verscheen in 2017 heet ‘Burn The Plan’. Het album wordt gekenmerkt door opgewekte folk- en country-pop. Het trio wordt aangevuld tot een kwartet met de bekende bassiste Marie-Josee Dandeneau. Zij stond twee keer eerder op het podium. Een optreden van The Good Lovelies ervaar je als indrukwekkend en onvergetelijk.

Leaf Rapids

Foto: Lazy Sonnie Afternoon (aangeleverd)

Als support komt het duo Leaf Rapids mee bestaande uit Keri and Devin Latimer. Ze brachten onlangs hun nieuwste plaat “Citizen Alien” uit op het door de bekende muzikant en producer Steve Dawson geleide Black Hen Records hetgeen garant staat voor kwaliteit. 

Aanvang/toegang

Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. Je bent vanaf 15:00 uur welkom. Er wordt geen entree geheven maar na het optreden vragen zij om een bijdrage in de hoed. Jullie gifts zijn noodzakelijk om deze unieke optredens voor de toekomst veilig te stellen. Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/ of meld je aan voor de nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op deze website aanmelden.

Niet vergeten

Volgende datum: Seizoensafsluiting met het Lazy Sonnie Afternoon Festival op zondag 7 juli. Met Old Grey & Restless, Mac Taple, Captain Gumbo, Root Bag en de legendarisch band van Herman Brood the Wild Romance.