Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lazy Sonnie Afternoon organiseert special voor Annie Keating

Microfoon op het podium van Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Ons Son en Breugel

Een introductie behoeft ze eigenlijk niet. In oktober 2015 trad ze al op in de Kapelzaal van La Sonnerie en in mei 2016 verzorgde ze het eerste huisconcert voor de Vrienden van Lazy Sonnie Afternoon. En als ze dan in de buurt is, komt ze graag naar Son en Breugel voor een optreden: Annie Keating.

Annie Keating komt van oorsprong uit Boston maar sinds enkele jaren leeft en werkt ze in Brooklyn, New York. Annie zette in 1992 haar eerste stappen in de muziek maar moest tot 2004 wachten voordat haar debuutalbum werd uitgebracht. Inmiddels heeft ze diverse albums op haar naam staan. Onder de titel ‘Trickstar’, haar meest recente album dat ze tijdens deze show presenteert, neemt ze je mee naar haar jeugd. Annie wordt ter zijde gestaan door Steve Mayone (mandoline en gitaar) en Scott Warman (bas).

Annie Keating

Een extra editie dus. Het belooft op 18 juni een spetterend concert te worden in een speciale setting, met special guests van eigen bodem.

Aanvang / toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur.
  • De zaal is vanaf 15:00 uur open.
  • De organisatie vragen geen entree maar vragen tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar. De organisatie hoopt uiteraard op een gulle gift om deze unieke middagen ook in de toekomst
    mogelijk te maken.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Festival

Noteer ook 3 september in je agenda: het Lazy Sonnie Afternoon Festival met een vijftal bands.

Volgende editie

De volgende reguliere Lazy Sonnie Afternoon is op 2 juli met het Björn van der Doelen Trio.

Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de agenda en/of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte. Ook sponsoren kunnen zich op de website aanmelden.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play