Lazy Sonnie Afternoon start seizoen met Lazy Sonnie Afternoon Festival

Lazy Sonnie Afternoon Festival 2017
Foto: Lazy Sonnie Afternoon

In 2016 werd het openlucht festival Lazy Sonnie Afternoon bij hotel restaurant La Sonnerie met open armen ontvangen. Reden om ook in 2017 een editie te houden.

Wat kunnen jullie verwachten? Een veelzijdig full-electric programma met een superact uit Canada, een drietal nationaal befaamde topbands en lokale topmuzikanten op het sfeervolle ingerichte veld vóór La Sonnerie van 15.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur). Met dit festival start Lazy Sonnie Afternoon het nieuwe seizoen.

Programma Lazy Sonnie Afternoon Festival

15:00 uur tot 15:45 uur: Grand Union Hotel

Vorig jaar het debuut bij het festival. Inmiddels niet meer weg te denken in Son en Breugel en omstreken. Met onder andere de bassist van Green Apple, de drummer van Ground Ivy, de zanger van Barnyard Pimp en de voorzitter van Lazy Sonnie Afternoon. Blues-rock in een stevig jasje.

16:15 uur tot 17:00 uur: Wanted Man

Johnny Cash was een Amerikaanse countryzanger, gitarist, singer-songwriter, acteur en auteur. He is back and comes to town. Wanted Man zal nummers van Johnny Cash ten gehore zal brengen.

17:30 uur tot 18:15 uur: Sierra Noble and Band

De Canadese Sierra Noble leerde op haar vierde jaar viool spelen en op haar veertiende speelde ze op de grote podia in Canada en de Verenigde Staten. Ook begon ze haar eigen nummers te schrijven. Nu 14 jaar later heeft ze het leven van een volleerde bluegrass-fiddle-player ingeruild voor dat van een singer songwriter in de pop-folk-traditie. Sierra heeft de beste muzikanten van Canada in haar band bijeen gebracht.

18:45 uur tot 19:30 uur: Stardusters

Topmuzikanten uit Zuid-Nederland met een gedeelde passie: Neil Young. Geweldige benadering van de unieke sound van deze music legend. Subtiel akoustisch en gas erop waar nodig!

20:00 uur tot 21:00 uur: New Gig in Town

Het begon allemaal in 2002 met de passie van zes muzikanten voor de muziek van deze tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij drie generaties fans over de hele wereld. New Gig In Town streeft ernaar de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk brengen met als doel om de sfeer en de sound van de fameuze WestCoast stijl recreëren. Weinigen wagen zich aan de complexe muziek van de Eagles maar zij wel. De top van Nederland.

Net als vorige jaar bij het Lazy Sonnie Afternoon Festival beloven wij jullie een unieke muzikale gratis middag. Maar zonder een bijdrage van het publiek krijgen wij dit niet voor elkaar. We
vragen daarom tijdens de optredens om een vrijwillige bijdrage in de tip jar. De toegang tot het festival is gratis.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play

Post article

Post article