Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leer breakdance van WagnerMalo in Jongerencentrum Oase

Man die aan breakdance doet terwijl een andere man op een trap toekijkt
Foto: Pexels CC0

Hey jij daar, heb je ooit jezelf willen ontdekken met dans en muziek? Ben jij creatief? Ben jij een beetje speels met lichaam? Dan moet je zeker een les breakdance van WagnerMalo proberen.

De 33-jarige Wagner Familia Turbi is een rustige persoon van karakter, maar explosie van energie als het om zijn passie gaat. Hij heeft vanaf zijn negende jaar gedanst en op zijn vijftiende kennis gemaakt met breakdance. Breakdance is voor een lange tijd in zijn leven zijn grootste passie geweest.

Met breakdance heeft hij kennis gemaakt met verschillende culturen, mensen, landen, competities en optredens. Hij was erg betrokken in de dans/breakdance wereld. Met al deze ervaringen heeft hij de mogelijkheid gekregen om persoonlijk te groeien zoals persoonlijke ontwikkeling, een doen mentaliteit, zelfverzekerdheid, improvisatie, creativiteit, fysieke gezondheid, presenteren, kennismaken met verschillende culturen en de geschiedenis van hiphop en de dans geleerd.

Breakdance houdt je bezig en het wordt op een gegeven moment een levensstijl. Je neemt het dagelijks mee als een bagage in je rug tas. En wanneer je deze eigenschappen nodig kun je hem zo tevoorschijn halen. Wagner is er trots op en wil dit pakket heel graag aan andere kinderen meegeven.

Aanmelden

Spreken deze punten jou aan? Lijkt het je leuk om te breakdancen en met muziek bezig te zijn? Wil jij kennis maken met hiphop en de originele dans waar het allemaal mee begonnen is? Schrijf je dan in door een e-mail met daarin je naam, telefoonnummer en leeftijd te sturen naar info@jc-oase.nl.

De eerste les breakdance is op zondag 2 mei van 10:00 tot 11:00 uur. De eerste les is gratis, daarna twintig lessen voor 110 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Jongerencentrum Oase.