Search
Close this search box.

Lekkerland wil met Jutter Speijs duizend nieuwe shops gaan openen

MAN vrachtwagen van Lekkerland
Foto: Wikipedia CC0

Lekkerland gaat de samenwerking aan met Jutter Speijs om in Nederland en daarbuiten zo’n duizend nieuwe, voornamelijk onbemande, verkooppunten te openen en bevoorraden.

Jutter Speijs biedt een nieuwe manier van winkelen met een onbemande verkooppunten voor hotelketens en kantoorpanden. Met de winkelformule kunnen mensen zelf hun eten en drinken pakken en afrekenen. De formule kan elk hotel of kantoor een totaaloplossing bieden en stelt hen in staat zelf retailer te worden.. Volgens Out Of Home Shops gaat het op Ekkersrijt gevestigde Lekkerland de winkels bevoorraden.

“Als snelgroeiende organisatie moet je je richten op de disciplines waar je mee wilt winnen, je wilt jezelf onderscheiden van de rest en unieke waarden toevoegen voor je klanten, de andere aspecten moet je overlaten aan de andere winnaars binnen hun discipline”, zegt Laurens de Kleine, mede-oprichter van Jutter Speijs. “Lekkerland is voor ons zo’n winnaar. Zij zijn een belangrijke logistieke partner voor uitrol in een aantal Europese landen. Lekkerland heeft door deze samenwerking toegang verworven tot een nieuwe markt, een onontgonnen gebied binnen foodservice waar Jutter Speijs het verschilt maakt.”