Search
Close this search box.

Lezing ‘doe maar gelukkig, dan doe je gek genoeg’ door Femke Wetzer

Een vrouw in een veld met zonnebloemen
Foto: Pixabay CC0

Met deze uitdagende titel neemt Femke Wetzer-van Gils op 19 maart de bezoekers mee in de wetenschap van geluk. De lezing, in de bibliotheek van Son en Breugel, past in de Dutch Happiness week (van 14 tm 22 maart), met als thema: #gelukdelenisvermenigvuldigen. Het doel van de Dutch Happiness Week is om kennis en bewustwording rond het thema geluk te vergroten en samen met partners te werken aan projecten die geluk bevorderen.

Trainer/coach Femke Wetzer uit Son en Breugel vertelt de bezoekers wat geluk nu eigenlijk is. Waarschijnlijk is dat voor iedereen verschillend. Maar welke rol spelen familie, vrienden, werk en geld bij een gevoel van geluk? Welke invloed heeft bijvoorbeeld ‘waar je wiegje heeft gestaan’? Kun je jouw eigen geluk beïnvloeden? Met enthousiasme vertelt Femke de bezoekers over geluk in je leven en op het werk, maar ook over de onzin die over geluk verteld wordt. Ze verzekert de bezoekers: je gaat naar huis met een dosis ‘ongeluk’ en belooft trouw nooit meer gelukkig te zijn.

Deze lezing op donderdagavond 19 maart, één dag voor de Internationale Dag van Het Geluk, begint om 19:30 en duurt tot 21:30 uur. Toegangskaartjes zijn online te koop via: BibliotheekDommeldal.nl/activiteiten. Ze kosten 5 euro. Voor bibliotheekleden geldt een ‘gelukskorting’ van 2 euro.