Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lidwien Storimans waarnemend directrice basisschool de Harlekijn

Lidwien Storimans nieuwe directrice basisschool de Harlekijn
Foto: Basisschool de Harlekijn

Met het vertrek van huidige directeur Luc Schouten ging de school op zoek naar een vervanger, een rol die Lidwien Storimans zal gaan vervullen.

Lidwien Storimans uit Son en Breugel vervangt (voorlopig) per 1 augustus de vertrekkende directeur Luc Schouten. Storimans was eerder werkzaam als marketing manager bij Philips en vervult sinds 2015 de rol van coördinator bovenbouw/intern begeleider bij basisschool de Bijenkorf in Eindhoven, een basisschool die eveneens onder de vleugels van SKPO valt.

Luc Schouten gaat per 1 september vier dagen in de week aan de slag als nieuwe directeur van basisschool het Speleon in Uden. Voordat hij directeur werd van basisschool de Harlekijn was Luc Schouten werkzaam in het hoger beroepsonderwijs en was hij directeur van een adviesbureau. Hij vervangt Lambert van der Ven, maar zal in de beginfase nauw samenwerken met zijn opvolger.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App StoreDownload nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play