Zoek
Sluit dit zoekvak.

Line-up voor kerst in café het Raadhuis nu al bekend

Logo café het Raadhuis
Foto: Ons Son en Breugel

Café het Raadhuis is begonnen met de kaartverkoop voor hun kerst extravaganza met onder andere zanger Kafke, The Boy Next Door en Atmozfears.

Kerst in het Raadhuis is voor jongeren het moment om samen een (kerst)feestje te bouwen, onder het genot van een drankje en gezellige muziek. Het café pakt dan ook altijd groots uit met leuke artiesten. In 2018 zal dat niet anders zijn met onder andere Atmozfears, The Boy Next Door en zanger Kafke.

Op kerstavond (24 december) staan De Lievelings DJ Van Je Zusje (bekend van Fontys Purple Festival) en De Buren Van De Brandweer (bekend van Hockeyloverz) op het programma. Op eerste kerstdag begint het hardere werk met Maximize (bekend van Hakkûhgat), Atmozfears (bekend van DEFQON.1 en Decibel Outdoor) en Lunaticz (bekend van Q-Base) achter de draaitafels. Tweede kerstdag is het de beurt aan The Boy Next Door (bekend van La Colegiala met Jody Bernal) en zanger Kafke (bekend van Onze Dag). Op derde kerstdag gaat het feest vrolijk verder met huis DJ Maus.

Kaartjes zijn nu te koop aan de bar van café het Raadhuis voor 7,50 euro (kerstavond/tweede kerstdag) en 10 euro (eerste kerstdag). Toegang op derde kerstdag is gratis.