Search
Close this search box.

Lionsclub Son en Breugel blijft in deze crisis ondernemers steunen

Videobellen op een laptop aan een bureau met iemand die een mondkapje op heeft
Foto: Pexels CC0 (bewerkt)

In april 2020 heeft de Lionsclub Son en Breugel een oproep gedaan aan ondernemers die mogelijk wat hulp kunnen gebruiken. Dat heeft voor enkele ondernemers inderdaad tot een steun in de rug geleid. Corona duurt echter voort en daarom herhalen de Lions deze oproep.

Als ondernemer ben je gewend om af en toe een tegenslag te krijgen, maar deze huidige crisis is voor heel veel bedrijven buiten proportioneel. Een crisis overleven kun je niet alleen. De hulp van een buitenstaander kan je tijdelijk ontlasten, op andere ideeën brengen en/of nieuwe inzichten geven.

Lionsclub Son en Breugel kan ondernemers hulp bieden op verschillende gebieden met de expertise die ze in huis hebben. Tot de Lions horen onder meer ondernemers, bankiers, alternatieve financiers, accountants, belastingadviseurs, coaches, managers van zorginstellingen, hoogleraren en docenten, mensen met een medisch beroep zoals psycholoog, tandarts of intensive care arts. Veel Lions hebben al eens een crisis meegemaakt en uit hun ervaringen is één ding heel duidelijk geworden: denk niet dat je alles alleen kan en hoeft op te lossen.

Het aanbod van de Lions blijft dan ook: Wanneer je als ondernemer in Son en Breugel, een  luisterend oor of een vrijblijvend advies zoekt, of op een andere manier praktisch door ondersteund wil worden, stuur dan een email naar info@ondernemervhjaar.nl. Probeer je vraag duidelijk te omschrijven. Bijvoorbeeld: ik heb een advies van mijn bank gekregen, wat vinden jullie hier van? Of: ik heb tijdelijk teveel medewerkers in dienst, hoe pak ik dit aan? Maar het kan ook zijn: ik zou graag eens met iemand van gedachte willen wisselen over een idee wat ik heb.

Schroom dan ook niet om een mail te sturen. Bellen mag ook op de telefoonnummers 06-4939 111406-5341 0357 of 06-5084 5982. Dan kijken ze samen of, en zo ja, in welke vorm ze je kunnen bijstaan.