Search
Close this search box.

Lisa Weijer start crowdfunding om door te kunnen groeien

Lisa Weijer start crowdfunding om door te kunnen groeien
Foto: Lisa Weijer

Schaatstalent Lisa Weijer roept iedereen op om haar te helpen de volgende stap te maken.

Lisa maakt momenteel grote springen in haar schaatscarrière. Dit weekend wist de talentvolle kunstrijdster uit Son en Breugel in Essen (Duitsland) tijdens een internationale wedstrijd zelfs haar persoonlijk record met bijna 10 punten te verbeteren.  Daarnaast heeft Lisa zich al weten te kwalificeren voor de finale van de Open Nederlandse Kampioenschappen dat eind februari in Den Haag worden gehouden. Ze wil hier proberen om het podium te bereiken. De afgelopen jaren is dat bijna gelukt in de categorie Advance Novice. Dit jaar rijdt ze voor het eerst in de categorie Junioren.

lisa-knsb-cup-1Maar om nog beter te worden heeft ze hulp en geld nodig, dus is ze begonnen met een crowdfundingactie via Talentbook. Talentboek is een platform voor sporters met een status van het NOC*NSF om via crowdfunding geld te proberen op te halen om hun doelen te kunnen behalen. Lisa bezit momenteel al een talentstatus van NOC*NSF.

Lisa Weijer hoopt met de werving minimaal 2500 euro op te halen. Met dat geld kan de schaatsster een jaar lang intensief begeleid worden door een personal trainer. Ook wordt het geld gebruikt voor goed materiaal, kleding en reiskosten naar haar trainingsbaan in Dordrecht.

Meer informatie kun je vinden op haar website lisaweijer.nl en op haar crowdfundingspagina.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play


Lees meer over Lisa Weijer