Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lloyd Spiegel krijgt deze Lazy Sonnie Afternoon support van Marsha van der Aa

Microfoon op het podium van Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Ons Son en Breugel

Op 7 mei presenteert Lazy Sonnie Afternoon met trots voor de tweede keer een rasmuzikant uit Australië.

Na Owen Campbell die vorig seizoen te gast was, is het nu de beurt aan bluesambassadeur Lloyd Spiegel. Ook de supportact brengt een rasmuzikante, de Sonse Marsha van de Aa, bekend van onder andere Old Grey and Restless.

Lloyd Spiegel

Met een achttal cd’s op zijn naam, een onafgebroken tourschema en dito podiumervaring is Lloyd Spiegel uitgegroeid tot de drijvende kracht van de akoestische bluesscene in Australië. In het toonaangevende Australian Guitar Magazine werd Lloyd opgenomen in een lijst van 50 Australische top-gitaristen aller tijden. Onlangs mocht hij in zijn thuisland niet minder dan vier Australian Blues Music Awards in ontvangst nemen voor beste Artiest, Song, Album en Producer van het Jaar.

Marsha van der Aa

Marsha van der Aa is geen onbekende in de Sonse muziekscene. Ze is al sinds het ontstaan van Old Grey and Restless de leadzangeres and still going strong. Naast haar achtergrondwerk bij o.a Rock ’n Roll Circus en The Booze Brothers Band begeleidt ze ook een clubje jong talent in aanloop naar de Sonse zittingsavonden. Speciaal voor deze gelegenheid samen met Oger toetsenist Eric Lambermon om het voorprogramma te verzorgen van Lloyd Spiegel.

Aanvang / toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur.
  • De zaal is vanaf 15:00 uur open.
  • De organisatie vraagt geen entree maar vragen tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar. Zij hopen uiteraard op een gulle gift om deze unieke middagen ook in de toekomst mogelijk te maken.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Specials

Houd de agenda van Lazy Sonnie Afternoon in de gaten want er volgen de komende maanden een aantal bijzondere specials. Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de agenda en/of meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte. Ook sponsoren kunnen zich op de website aanmelden.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play