Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lokaal talent in de rij om op te treden bij Snow Radio

Lokaal talent in de rij om op te treden bij Snow Radio
Foto: Pixabay CC0

Sinds enkele weken weet Son en Breugel dat de goede doelen actie Snow Radio eraan komt, en lokale artiesten staan te springen om hun talent in te zetten voor stichting Goud Voor Oud.

Het geluid uit het dorp voor het initiatief Snow Radio is overweldigend positief. Het idee om vanaf 25 tot en met 31 december live radio te maken vanuit een transparante studio in de kiosk om geld op te halen voor het goede doel kan rekenen op een brede steun van de inwoners van het dorp. Maar ook een oproep aan lokale artiesten om hun talenten in te zetten voor Snow Radio krijgt gehoor.

De afgelopen tijd heeft de organisatie onder andere Kevin Bachus (26 december), de VocalS (29 december), Jordy Xhofleer (25 december) en Black Hole Sun (30 december) in hun agenda weten te zetten. Maar daar blijft het niet bij, want er is een hele lijst aan lokaal talent dat te popelen staat om een optreden te verzorgen. Op die lijst staan onder andere Harvest Moon, Erik Knottnerus, Next Monday en vele andere. Ook winnarres van The Voice Kids 2017, Iris Verhoek, komt langs om te laten horen waarom zij deze talentenjacht gewonnen heeft.

Ook vanuit de stal van stichting Goud Voor Oud, het goede doel dat Snow Radio dit jaar steunt, zijn al diverse artiesten die zich belangeloos in willen zetten voor het initiatief. Nancy van Heeswijk zal ook diverse malen het podium betreden om enkele nummers te zingen zoals alleen zij dat kan.

Qua DJ’s heeft Snow Radio ook niets te klagen. Peter Jansen, Giel Hilgerdenaar Remco Heeren hebben zin om enkele uurtjes Son en Breugel te voorzien van de leukste muziek. Ook de Djuice DJ’s van de Oase en DJ’s van de lokale omroep Radio S&B doen mee. Één van de initiatiefnemers, Toine Buijtels, zal één van de vaste waardes zijn door de dagen heen.

Heb jij talent? Meld je dan aan via de website van Snow Radio op de speciale pagina.


Een initiatief van Ons Son en Breugel, Toine Buijtels Events en Multi Show Productions. Kijk voor meer informatie op de website van Snow Radio.