Search
Close this search box.

Luchtballon landt in een weiland, bijna tussen de waterbuffels

Luchtballon landt in een weiland, bijna tussen de waterbuffels
Foto: Patrick Klokgieters

Het had niet veel gescheeld of een vaarder van een luchtballon stond in Breugel oog in oog met de waterbuffels van de Stoerderij.

Toevallige passant Patrick Klokgieters zag afgelopen donderdag om 19:00 uur samen met zijn familie hoe de hete luchtballon landde in Breugel. Het had niet veel gescheeld of het vaartuig landde tussen de waterbuffels van de Stoerderij, maar de ballon landde uiteindelijk tussen het weiland en een fietspad. Het landen van de ballon trok aardig wat bekijks.

“De stieren bleven heel stoer staan en het deed ze allemaal niets,” zegt Patrick. “Onze zoon Cas van drie jaar viel het wel wat tegen dat Jokie van de Efteling er niet in zat. In de filmpjes vaart die altijd in een luchtballon.”

Foto: Patrick KlokgietersFoto: Patrick Klokgieters

Je las zojuist een ingezonden brief. Ons Son en Breugel biedt graag een podium voor lezers om hun gedachten, mening of gevoelens te delen, omdat vrijheid van meningsuiting een groot goed is. Zolang het maar goed geschreven, onderbouwd en feitelijk is. De inhoud van de ingezonden brief is geen reflectie van de gedachten, mening of gevoelens van de redactie.

Zelf een ingezonden brief delen? Stuur het naar redactie@onssonenbreugel.nl.