Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lunchconcert door saxofoonkwartet Quad op het Dommelbalkon

saxofoonkwartet Quad
Foto: saxofoonkwartet Quad

Het Dommelbalkon is een zeer mooie locatie in het Vroonhovenpark.

Als je achter de kerktoren in Son door de poort achter de Calvarieberg naar het oude kerkhof loopt zie je op afstand aan de Dommel een wit gebouw met rode pannen. Helaas is tot nu toe nog niet veel op deze mooie locatie gepresenteerd, maar dat gaat veranderen. Er zijn inmiddels al diverse optredens aangekondigd.

Het saxofoonkwartet Quad zal op zondag 2 juli van 12:00 uur tot 13:00 uur een lunchconcert verzorgen. Omdat vorig jaar in verband met ziekte van een van de leden het concert moest worden afgezegd is dit de herkansing voor het ensemble. Er wordt muziek ten gehore gebracht van licht klassiek (kamermuziek), enkele evergreens tot Jazz. De aanwezigen bij dit concert zullen kunnen oordelen hoe geweldig mooi deze locatie is en hoe het staat met de akoestiek van dit gebouw. Als je tijdens het concert zeker wilt zitten neem dan een klapstoeltje mee. Als je na afloop alles meeneemt, is misschien een zelf meegebracht frisdrankje voor je ook welkom.

Saxofoonkwartet Quad

In 2006 hebben 4 enthousiaste muzikanten uit Son en Breugel het saxofoonkwartet Quad opgericht om samen op hoog niveau gezellig muziek te maken en daarmee nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bij hun eerste optreden tijdens een solistenconcours behaalde het kwartet in 2006 het hoogst aantal punten in de hoogste klasse en in 2010 het hoogst aantal punten van de dag. In de loop der jaren zijn er succesvolle optredens geweest tijdens grote recepties en andere gelegenheden.

De afgelopen jaren heeft Saxofoonkwartet Quad met grote waardering van de aanwezigen muziek verzorgd voor o.a. het 75-jarig jubileum van SBC, het najaarsconcert van Zang en Vriendschap, tijdens het volkskerstconcert in Son en Breugel georganiseerd door Amuson en bij Lazy Sonnie Afternoon in de kapel van La Sonnerie.

Saxofoonkwartet Quad speelt muziek in verschillende stijlen, van licht klassiek tot modern. Saxofoonkwartet Quad bestaat uit:

  • Wil van der Zanden Sopraan- en Altsaxofoon
  • Arold Schers Altsaxofoon
  • Dorry van Hout Tenorsaxofoon
  • Robert van den Eertwegh Baritonsaxofoon

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play