Maak kennis met de muziekopleiding van harmonie Pro Honore et Virtute

Maak nu kennis met de muziekopleiding van Harmonie Pro Honore et Virtute
Foto: Pixabay CC0

Op dinsdagavond 11 april organiseert harmonie Pro Honore et Virtute een kennismakingsavond voor iedereen die geïnteresseerd is in het bespelen van een muziekinstrument.

Tijdens deze avond kunnen alle instrumenten waarop les gegeven wordt binnen de harmonie uitgeprobeerd worden. De avond is opgezet voor de kinderen van de basisscholen die zich hebben ingeschreven voor muzieklessen via Sjors Creatief, maar ook alle andere belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom. Er worden workshops gegeven op dwarsfluit, blokfluit, klarinet, hobo, saxofoon, trompet, hoorn, bariton, trombone en slagwerk.

Onze professionele docenten zullen je begeleiden op de verschillende instrumenten, laten zien hoe je deze bespeelt en laten horen hoe je er geluid uit krijgt. Op deze manier kun je op één avond kennis maken met een groot aantal instrumenten. Verschillende muzikanten van Pro Honore et Virtute zijn deze avond ook aanwezig om uitleg te geven over de muziekopleiding en wat er allemaal bij komt kijken.

Lijkt het jou leuk om muziek te maken maar weet je nog niet welk instrument je wil gaan spelen? Geen enkel punt. Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om het een en ander te proberen. Natuurlijk zijn niet alleen kinderen maar ook volwassenen die een instrument willen leren spelen van harte welkom.

De open avond zal gehouden worden op dinsdag 11 april van 19:00 uur tot 20:00 uur in het Vestzaktheater in Son en Breugel. Vooraf aanmelden is niet nodig. Mocht je meer informatie wensen, neem dan contact op via opleidingen@phev.nl.

 Neem dan contact met ons op.


Lees meer over harmonie Pro Honore Et Virtute


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.

Post article

Post article