Search
Close this search box.

Masterminds gaan er met de Ons Dorp Kwist beker vandoor

Masterminds gaan er met de Ons Dorp Kwist beker vandoor
Foto: Ons Son en Breugel

In de traditioneel gezellige uitslagavond van Ons Dorp Kwist wist de Masterminds de concurrentie Heurdemenie en Zagerstraat & Co net voor te blijven.

Het team van de Masterminds wisten de teams Heurdemenie en Zagerstraat & Co net voor te blijven in de strijd om het Ons Dorp Kwist kampioenschap. In de zaal van café restaurant de Zwaan werden de prijzen uitgedeeld door de organisatie van de dorpskwis, daar waar voorgaande jaren het Vestzak steevast het vaste honk van de quiz was.

Met in totaal 1323 punten pakte de Masterminds de overwinning. Op de tweede plaats eindigde het team van harmonie Pro Honore et Virtute onder de ludieke naam Heurdemenie, met in totaal 1309 punten. Met slechts zeven punten minder moest het team van Zagerstraat & Co genoegen nemen met een derde plaats.

Op 5 oktober werd Son en Breugel weer op stelten gezet voor de dorpsquiz. Honderden dorpsgenoten streden verdeeld over 67 ingeschreven teams om te titel door pittige vragen te beantwoorden, op pad te gaan en opdrachten te doen. Hierbij werd de algemene- en lokale kennis op de proef gesteld.