Search
Close this search box.

Doe mee met de Kids Survival Day van scouting Mgr. Bekkersgroep

Doe mee met de Kids Survival Day van scouting Mgr. Bekkersgroep
Foto: Scouting Mgr. Bekkersgroep

Op zaterdag 30 september vindt van 13:00 uur tot 16:00 uur de vierde editie van de Kids Survival Day plaats. Jongens en meiden van 4 tot 15 jaar: jullie zijn van harte welkom op het Oranjeveld in Son om de uitdaging aan te gaan en je grenzen te verleggen.

Tijdens de Kids Survival Day bepaal jezelf welke dingen je wilt doen. Je kunt je eigen broodje bakken op een kampvuur, met pijl en boog schieten, over het Oranjeveld vliegen, losgaan op het springkussen en nog veel meer. Er is genoeg te doen om je hele middag mee te vermaken. Maar heb je niet de hele middag te tijd, dan kun je er ook voor kiezen om een of twee uitdagingen aan te gaan.

De Kids Survival Day wordt georganiseerd door Scouting Mgr. Bekkersgroep. Als geen ander weet deze scoutinggroep hoe ze jou kunnen uitdagen met stoere en spannende activiteiten. Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen bij deze scoutinggroepen? Kijk dan eens op www.mgrbekkersgroep.nl.

Kom op 30 september tussen 13:00 uur en 16:00 uur naar het Oranjeveld, aan de Oranjestraat in Son. Je kunt de hele middag meedraaien, of net zolang blijven als je zelf wilt. Kom naar de infotafel, daar ontvang je een gave stempelkaart waarmee je aan de activiteiten kan deelnemen. Deze gave stempelkaart is meteen een leuke herinnering aan deze actieve dag,

Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie. Weet je al zeker dat je erbij bent? Stuur dan een e-mail met je leeftijd en je naam naar kidssurvivalday@mgrbekkersgroep.nl. Meer informatie vind je op www.kidssurvivalday.nl.

Praktische informatie

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play