Search
Close this search box.

Meegedaan aan de kerstpakketten actie? Bedankt

Draag je steentje bij voor minder bedeelden tijdens de kerstpakkettenactie
Foto: Gezamelijke kerken Son en Breugel

Vlak voor Kerstmis hebben de mensen van de kerstpakkettengroep, namens de diaconieën van de gezamenlijke kerken van Son en Breugel, je gevraagd om een kerstpakket af te staan of artikelen in te leveren bij Parochiecentrum Sint Petrus’ Banden. En het was een succes. Je hebt gul gegeven.

Veel mensen brachten kant en klare pakketten of losse artikelen naar het Parochie Centrum. En het Parochie Centrum kreeg contant geld, waar ze aanvullingen van hebben gekocht. Met een vast team van vrijwilligers hebben ze alles netjes uitgezocht, verpakt en bezorgd. Ze hebben meer dan 170 gezinnen of alleenstaanden blij kunnen maken.

Bij het zien van de verrassing waren de reacties hartverwarmend. En die bedankjes van de ontvangers zijn zeker ook voor jou bedoeld. Want dankzij jou hebben zij deze, inmiddels traditionele, actie kunnen organiseren. En ze hebben het met veel plezier gedaan.

Volgend jaar hoor je zeker weer van hen. Zij hopen dan opnieuw een beroep op jou te mogen doen. Hartelijk dank voor jouw steun. Namens de kerstpakketten groep van het Interkerkelijk Diaconaal Overleg, Son en Breugel.