Meld je aan voor het Son en Breugel Panel

son en breugel panel nuenen mfa
Foto: Ons Son en Breugel

Zoveel mensen, zoveel meningen. Maar wat vindt Son en Breugel nu echt?

Dagelijks worden we gebombardeerd door nieuws. Nieuws die ons direct en indirect raakt en waar we allemaal een mening over hebben. Of je mening dan gehoord wordt, is dan nog maar de vraag. Daarom hebben wij het Son en Breugel Panel in het leven geroepen, zodat we inzicht krijgen in wat Son en Breugel wil.

Als je zitting neemt in het Son en Breugel Panel, geeft Ons Son en Breugel je de mogelijkheid om je mening te geven over landelijke en lokale vraagstukken. Door samen met andere je mening te geven, krijgen we inzicht in hoe Son en Breugel zich voelt, gedraagt en denkt over zaken die ons aan het hart gaan.

Door jezelf op te geven via email ontvang je regelmatig een vrijblijvende enquête in je mailbox vol met vragen over een onderwerp. Het onderwerp kan van alles zijn, zoals bijvoorbeeld politiek, sociale vraagstukken of algemene vragen.

Zitting nemen in het Son en Breugel Panel is heel simpel: het enige wat je hoeft te doen is je naam en emailadres door te geven. Wij sturen dan eens in de zoveel tijd een email met een enquête die volledig anoniem en vrijblijvend ingevuld kan worden. Wij vragen wel om je naam eenmalig door te geven om te verifiëren of je woonachtig bent in Son en Breugel.

Dus, doe jij mee met het Son en Breugel Panel?

Meld je aan voor het Son en Breugel Panel

Post article

Post article