‘Meneer de voorzitter’ Jasper van Zuuren ontvangt Sonse Bok

Foto:

Na het erelidmaatschap decoreerden de Krutjesrapers voormalig voorzitter Jasper van Zuuren met nog een onderscheiding: de Sonse Bok.

Niet alleen Pieter Melisse, maar ook Jasper van Zuuren kreeg uit handen van de Bokkencommissie de Sonse Bok. Een verrassing, want twee keer de Sonse Bok uitreiken in een jaar is slechts drie keer eerder voorgekomen.

In article

De lijst van verdiensten voor de Krutjesrapers is lang. Lid van de raad in 1999, drie jaar lang opper en dertien jaar voorzitter. Maar hij was vooral een man die andere, de vrijwilligers, in zijn kracht zette.

“Hij heeft vrijwilligers van de CV alle jaren geïnspireerd en gemotiveerd te doen waar ze energie van krijgen,” motiveerde voorzitter Ronald Brekelmans. “Hij heeft als geen ander een luisterend voor het werk van de vrijwilliger en spreekt dat ook ten alle tijden uit.”

Naast ontvanger van de Sonse Bok, de hoogste onderscheiding van carnavalsvereniging de Krutjesrapers, werd hij tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging benoemd tot erelid.

Post article

Post article