Michelle Nadia en Bart Buls in oktober bij Lazy Sonnie Afternoon

Michelle Nadia
Foto: Lazy Sonnie Afternoon (aangeleverd)
Nieuws

Voor de oktober editie van Lazy Sonnie Afternoon op zondag 6 oktober gaan we weer internationaal met Michelle Nadia uit Nieuw-Zeeland en Bart Buls uit België. Beide gasten, onlosmakelijk verbonden met de gitaar.

Michelle Nadia

De uit Nieuw Zeeland afkomstige singer/songwriter Michelle Nadia (Nieuw-Zeeland) gaat verder met de nalatenschap van grote singer/songwriters zoals Joni Mitchell, Carly Simon en Carole King verder. Ze was reeds te gast bij Graham Norton Show en wordt volop gedraaid op de Britse radio. Haar album ‘Firefly’ was BBC Essex Album Of The Week en is in Nieuw-Zeeland overal on air te horen. Michelle Nadia, een grote naam in de singer/songwriter scene.

Bart Buls

Eén, man, één stem, één gitaar. Gewapend met zijn Gibson gitaar en doorleefde stem, staat Bart garant voor kwaliteit. ‘Insiders’ vergelijken zijn stem zelfs met die van Johnny Cash. Andere vergelijkingen vermelden grootheden als Chris Rea, Bob Dylan, Mark Knopfler (Dire Straits), Neil Young en Bruce Springsteen. Het mag duidelijk zijn dat Bart zijn klassiekers kent en hen op meesterlijke wijze eer betoont, met een gitaar als enige metgezel. “Bart verovert en betovert”.

Bart Buls
Foto: Lazy Sonnie Afternoon (aangeleverd)

Aanvang/toegang

Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur. De zaal is vanaf +/- 15:00 uur open. Om een kwalitatief hoogstaand programma voor Lazy Sonnie Afternoon mogelijk te kunnen blijven maken vragen wij een minimale bijdrage van vijf euro per persoon.

Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/ of meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden. De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Post article

Post article