Zoek
Sluit dit zoekvak.

Muzikaal succes voor leerlingen Harmonie Pro Honore
 et Virtute

Muzikaal succes voor leerlingen Harmonie Pro Honore
 et Virtute
Foto: Hans Waals

Afgelopen zaterdag was een prachtige dag voor de leerlingen van harmonie Pro Honore et Virtute.

12 Leerlingen gingen op voor hun praktijkexamen en slaagden allemaal. Na de vele lessen van de docenten en thuis flink studeren, is aangetoond dat zij hun instrument machtig zijn op het niveau waarop de lessen gevolgd zijn.

De volgende leerlingen zijn geslaagd voor hun A-diploma:

  • Trompet: Job van den Akker
  • Klarinet: Silke Vogels
  • Alt Saxofoon: Guusje Heijnsdijk en Thijs Vogels

De volgende leerlingen zijn geslaagd voor hun B-diploma:

  • Dwarsfluit: Ina Meulendijks en Sanne Markgraaf
  • Klarinet: Amber van de Berkmortel, Laura Dolmans en Sophie Coolen
  • Trombone: Ron van Eijk
  • Hoorn: Nora Baas
  • Hobo: Quirine Heijmans

Harmonie Pro Honore et Virtute dankt hun docenten die met hun enthousiaste inzet de leerlingen niet alleen vaardig maken op hun instrument, maar ook de passie voor muziek bijbrengen; Mari van Gils (trompet), Monique Oosting (dwarsfluit), Willemijn van den Berg (hobo), Jaap van Wershoven (hoorn), Ben van den Biggelaar (trombone), Ellen Mulder (klarinet), en Mieke Wezenberg (saxofoon).

Naast deze prestaties, vierde nog een muzikant zaterdag een succes. Slagwerker van het harmonieorkest Wouter Vogels behaalde bij de Nederlandse Kampioenschappen in het Limburgse Heel een derde prijs in zijn klasse. Na zijn titel van Brabants Kampioen mag hij ook dit mooie resultaat bij schrijven. Zelf zei Wouter “er zat nog meer in”, niet helemaal tevreden met de behaalde 84 punten. Daar gaat hij de komende tijd samen met docent Patrick van den Heuvel dan ook vast hard aan werken. Daar komen weer mooie dingen uit.

Lijkt het je ook leuk om in een echt orkest van de Harmonie te spelen? Of wil je ook een muziekinstrument leren bespelen? Kijk naar jouw mogelijkheden op: www.phev.nl.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play