Search
Close this search box.

Muzikale opening kioskseizoen met twee optredens

kiosk kerkplein
Foto: Ons Son en Breugel

Het kioskseizoen wordt komende week ingezet met twee muzikale optredens. Beide optredens gaan uiteraard alleen door als de weergoden het toelaten.

Woensdag 9 mei 20:00 uur: Duo Pastinakel

Pastinakel is een duo dat bestaat uit Terry Emons (contrabas) uit Veghel en Pieter van den Boom (gitaar) uit Son. Deze twee muzikanten begonnen hun samenwerking ruim tien jaar geleden in de docentenband aan het Fioretti College in Veghel. In de loop der tijd speelden ze vele evergreens, waarvan nu op het repertoire staan liedjes van onder andere The Beatles, Stones, Dire Straits, Elvis, Santana, The Eagles, tot Avicii. Voor meer informatie, inclusief het hele repertoire, zie de website www.pastinakel.jouwweb.nl.

Donderdag 10 mei 15:00 uur: Iers koor de Kabelgat Ramblers

Iers koor de Kabelgat Ramblers zingt Engelstalige populaire songs, Zoals de naam al doet vermoeden zingen zij traditionele Ierse shanty’s en folksongs met soms een zijsprong naar Engelse nummers. Veelal gaan deze liederen over geschiedenis, de zee, drank, liefde en vrouwen. Het koor staat onder professionele leiding van Dorien Nieuwint. De thuisbasis van het koor is ‘Grand Café Sax and Jazz’ in de Molenstraat te Veghel. Elke dinsdagavond van 20:00 uur tot circa 22:00 uur wordt er gerepeteerd. Na de repetitie wordt er, veelal onder het genot van een Guinness of een Murphy’s, nog een ongedwongen en niet gepland evaluatierondje gehouden.