Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe blokhut van scouting Dutmella begint vorm te krijgen

Nieuwe blokhut van scouting Dutmella begint vorm te krijgen
Foto: Ons Son en Breugel

Met vele handjes werkt scouting Dutmella aan een nieuwe blokhut in de bossen bij het Oud Meer.

Via onze app werden wij getipt over de voortgang van de nieuwe blokhut van scouting Dutmella. De afgelopen paar weken is er enorm veel werk verzet in bosgebied-west, waar de oude blokhut tegen de vlakte ging om plaats te maken voor een nieuwe blokhut.

Diverse bedrijven zijn bezig om de blokhut te realiseren, alsmede de hulp van handige ouders die zichzelf vrijwillig inzetten. Zo zijn afgelopen weekend de nodige loze leidingen aangelegd om diverse bedrading door het gebouw te trekken. Ook is er een begin gemaakt aan de elektra.

Tipgever Joris Toonen vertelde Ons Son en Breugel: “in het weekend blijven heel veel mensen staan kijken en overladen ons met complimenten. We zijn ook heel blij met de hulp van de ondernemers van ons dorp zoals de firma’s Kapteijns en Vermeulen. Mochten mensen spontaan hun hulp aan willen bieden dan zullen we er zeker gebruik van maken zoals timmermannen en vrouwen.”De komende weken zal iedere avond gewerkt worden om het nieuwe onderkomen van de grootste scoutinggroep van Son en Breugel op tijd af te krijgen. Met hard werk en een beetje geluk hoopt de scoutinggroep in oktober de nieuwe blokhut feestelijk te openen.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play