Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe D66 lijsttrekker Monique van Zwieten: “samen kijken naar onze toekomst”

Nieuwe D66 lijsttrekker Monique van Zwieten: "samen kijken naar onze toekomst"
Foto: Steven Elders

Tijdens de ledenvergadering van D66 Son en Breugel op 19 juni is Monique van Zwieten door de leden unaniem tot lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Als D66 bij die verkiezingen procentueel hetzelfde scoort als met de landelijke verkiezingen is er een minimaal potentieel van maar liefst drie zetels in de raadszaal.

Monique van ZwietenD66 in de lift

“D66 zit in de lift in Nederland en het is goed om deze lijn door te trekken in Son en Breugel. Vanuit haar bestuursfunctie bij D66 Dommelvallei, werd al snel duidelijk dat zij verder wilde met verbinden en elkaar versterken. Dat is ook wat zij in Son en Breugel wil gaan doen, samen investeren in een goede samenwerking tussen inwoners en de gemeente. Kijken naar gelijke kansen voor iedereen, goede zorg en dito onderwijs.” Aldus de kersverse lijsttrekker Van Zwieten.

Alle facetten van het leven gezien

Monique heeft van alles meegemaakt in het leven. Soms was dat gemakkelijk, andere keren moest zij vertrouwen op haar zelfredzaamheid. Haar is het gelukt. Zelfredzaamheid is een groot goed wat wij allen bezitten, laten we daarbinnen samen op zoek gaan naar onze toekomst.

Een nieuw fris D66-geluid, dat is wat wij in Son en Breugel willen laten horen.

Koffie?

Elke 2e maandag van de maand nodigen wij u vanaf 19:30 uur uit om met ons in gesprek te gaan. Locatie: De Zwaan.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play