Search
Close this search box.

Het nieuwe ‘kleine café aan de haven’ ligt in Son

Het nieuwe 'kleine café aan de haven' ligt in Son
Foto: Youtube

De klassieke caféhit ‘kleine café aan de haven’ van John de Bever is geheel opgenomen in Son.

De nieuwe clip van John de Bever, bekend van onder andere Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht en Denk nog een keer aan mij met Marianne Weber, nam zijn nieuwste videoclip op in twee bekende locaties in Son: de jachthaven en ‘de groenteman’. De zanger van het origineel, Pierre Kartner (beter bekend als Vader Abraham), heeft ook nog een kleine rol in de videoclip.

De nieuwe versie van de hit uit 1976 moet menig cafébezoeker aan het dansen krijgen. Het origineel stond acht weken in de top 40 en drie weken in de single top 100. Ook stond het nummer in 1999 op de 564ste plaats in de Top 2000. Het is niet de eerste cover van het nummer: er zijn meerdere Franstalige-, Duitstalige- en Engelstalige covers door de jaren heen uitgebracht.

Son en Breugel is vaker het toneel in de videoclips van het platenlabel Berk Music van dorpsgenoot Adrie van den Berk. Onder andere Django WagnerStef Ekkel en een andere clip van John de Bever werden opgenomen in het dorp.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play


Lees ook