Search
Close this search box.

Nieuwe vestiging Budget Home Store XXL komt naar Ekkersrijt

Meubelplein Ekkersrijt in het donker
Foto: Ons Son en Breugel

Poels Retail Groep opent in september 2024 een nieuwe Budget Home Store XXL op de meubelboulevard Ekkersrijt. Met deze nieuwe locatie voegt Poels Retail Groep haar vierde Budget Home Store XXL toe aan de reeds bestaande locaties Horst, Heerlen en Nijmegen. Het totaal aantal Budget Home Stores in Nederland komt hiermee op negentien.

“Meubelplein Ekkersrijt staat bekend als een modern en druk bezocht meubelplein met een breed aanbod van woonwinkels. Budget Home Store XXL is met haar eigentijdse en betaalbare meubelen en uitstekende aanvulling. Meubelen welke veelal direct uit voorraad geleverd kunnen worden tegen een scherpe prijs”, aldus Frans Poels. “Onze missie is dan ook duidelijk en eenvoudig, een mooi en eigentijds interieur toegankelijk maken voor elke klant ongeacht het budget.”

Budget Home Store XXL Eindhoven maakt deel uit van Poels Retail Groep welke in totaal zes woonwinkels in Zuidoost Nederland heeft. Naast de vier Budget Home Stores XXL in Eindhoven, Heerlen, Horst en Nijmegen maken ook Poels Wonen en Slapen en Het Atelier van Poels uit Horst onderdeel uit van de groep. De groep telt momenteel circa 125 werknemers.

“Door de uitbreiding met de vestiging in de regio Eindhoven wordt onze marktpositie in Zuidoost Nederland versterkt hetgeen prima past in het groeibeleid van Poels Retail Groep. Vanuit ons centraal logistiek magazijn kunnen wij met onze eigen vrachtwagens probleemloos bezorgen. Hierdoor zijn we snel en flexibel, precies zoals we willen en waar we goed in zijn” verteld directeur Peter van Dijk.