Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe website gemeente

Foto: Pexels CC0

De nieuwe website van de gemeente moet technisch en inhoudelijk verbetering brengen.

Voor de gemeente is de website een belangrijk communicatiemiddel. Het is dan ook belangrijk dat de website technisch voldoet, prettig in gebruik is en de informatie goed en actueel. Hoog tijd dus voor een nieuwe website.

De verbetering wordt in fases aangepakt. Op maandag 1 februari gaat er een vernieuwde website online die er heel anders uit zal zien. Er is volgens de gemeente een kwaliteitsslag gemaakt in de tekstuele inhoud, maar ook op technisch gebied, zoals een responsive design zodat de website ook goed te bekijken is op smartphone en tablet. De komende jaren zal de website verder uit worden gebouw om ook in de toekomst te voldoen.

Belangrijke zaken zullen in één oogopslag te vinden zijn op de homepage. Denk hierbij bijvoorbeeld de aanvraag van een paspoort of rijbewijs. Verder is de website opgedeeld in drie stukken:

  • Inwoners en Ondernemers, voor informatie die van belang is als u in Son en Breugel woont en/of uw bedrijf heeft.
  • Bestuur en Organisatie, voor informatie over de gemeenteraad, het college adviesorganen en onze interne organisatie.
  • Ontdek Son en Breugel, voor informatie over het dorp.

Hoe de website er uit komt te zien houdt de gemeente nog geheim. Maar iedereen is uitgenodigd om komende maandag de nieuwe website van de gemeente te bezoeken. De gemeente vraagt om tips en suggesties. Deze kunnen worden verstuurd naar de afdeling communicatie via communicatie@sonenbreugel.nl.